IDEMO NA SLEDEĆI NIVO 4R

Program se sastoji od četiri samostalne radionice koje vas, kada ih pohađate u nizu, vode kao stepenice ka željenom ostvarenju, na željeni SLEDEĆI NIVO.

RESTART – REFRESH – REDESIGN – RECREATE

Iskreno, program sam kreirala zbog sebe, kao podršku na putu ostvarenja željenih rezultata. Prvo sam sama počela da primenjujem svoje preporuke i savete :), a onda sam program isprobala na članovima porodice, prijateljima i individualnim klijentima – i svi su postigli rezultate. Tako je nastala ideja da program postane dostupan i vama.

ZAŠTO JE NA POČETKU SVAKE REČI RE?

RE je oznaka za ponovo – iz početka. Iskreno verujem da bez obzira na to u kojoj se fazi života nalazimo, imamo pravo i mogućnost da unapređujemo određene segmente života ili kompletan život.

Tek kada preuzmemo odgovornost i prihvatimo da u velikoj meri sami kreiramo svoj život i postignuće, možemo da uradimo sve što je u našim rukama da bismo unapredili ono što želimo.

Možda je najjednostavniji primer fizičko zdravlje i prekomerna težina. Niko od nas nije zarobljen u podrumu gde ga na silu hrane do iznemoglosti. Upravo suprotno, sami sebe podrivamo svakodnevnim malim odlukama koje pojedinačno nemaju veći značaj, ali koje kada ih primenjujemo kontinuirano, u dužem vremenskom periodu, ostavljaju velike posledice.

Sve što u životu radimo ima kumulativni efekat, bilo da je pozitivno ili negativno, a vi se na ovoj stranici nalazite zato što želite da zavrtite točak pozitivnih promena!

Hajde da počnemo!

Program IDEMO NA SLEDEĆI NIVO 4R

4R ONLINE LIVE:

Šta dobijate:

Cena programa:

260€, za uplate unapred u celosti  210€

Sledeća radionica:

4R UŽIVO:

Šta dobijate:

Termin i lokacija održavanja radionice biće definisani po promeni aktuelne epidemiološke situacije.

Radionice

4R Online live

Cena programa

260€, za uplate unapred u celosti 210€

Datum

10.10.2020.

Način prisustvovanja

Zoom aplikacija

Cena programa

260€, za uplate unapred u celosti 210€

4R Uživo

Termin i lokacija održavanja radionice biće definisani po promeni aktuelne epidemiološke situacije.

Datum

10.10.2020.

Lokacija

Hotel Metropol Palace

Cena radionice

85€ / 10000 RSD​

Radionice

Novi start
Samopouzdanje
Kreacija
Realizacija

Moj sajt koristi kolačiće za analitiku i komunikaciju putem email poruka, a Vaša bezbednost je izuzetno važna. 

Besplatna PDF Čeklista

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing the ahlo elit sekido eius mod of the tempor incid dunt ulert labore et dolore all the magna aliqua.

Nakon prijave za sadržaj,  periodično ćete dobijati email poruke od mene. Uvek možete besplatno da se odjavite na moje email liste. Vaši podaci su bezbedni.