UPLEVEL

REfresh

Ojačajte samopouzdanje i otkrijte za šta ste predodređeni!​

Kakvo mišljenje imate o sebi? Izaberite odgovor pod A, B ili C!

Ja sam blistavi dijamant i osoba izuzetnog potencijala.
Ceo svet je moj!

Ja sam nebrušeni dijamant i u meni buja još neotkriven potencijal.
Svet čeka na mene!

Nemam visoko mišljenje o sebi i svojim kvalitetima,
nisam ništa posebno i ne znam šta hoću niti odakle da krenem.

Statistika kaže da je najviše odgovora pod B i C, ne zato što stvarno nismo izuzetni, već zato što smo spremniji da sebe obezvredimo nego istaknemo.

Kada bih vas pitala da navedete bez razmišljanja svoje ključne kvalitete i mane, odakle biste počeli i čega biste se pre setili? Kvaliteta ili mana?

Neverovatno je koliko lako upijamo kritike i dugo ih čuvamo pretvarajući ih u ograničenja, kao da smo tako naučeni. U stvari i jesmo, jer kroz ceo sistem školovanja pa nadalje ukazuje nam se u čemu nismo dobri, šta kod nas ne valja i šta treba da popravimo. Gotovo se niko ne bavi time da nas, dok smo još deca, podstakne da razmišljamo o interesovanjima i razvijamo ono u čemu smo stvarno dobri i uspešni.

Uticaj okruženja, kulture i navika u ponašanju toliko je jak da zbog njega neprimetno ali sigurno možemo izgubiti kontakt sa svojim sposobnostima, interesovanjima, vrednostima i potrebama. Umesto da živimo život pun radosti i stvaranja u skladu sa svojim resursima i onim što nam je vredno i važno dešava se da radimo posao koji ne volimo zamenjujući vreme za novac, i da živimo život kakav ne želimo.

ŠTA JE REFRESH?

REFRESH JE ISTRAŽIVAČKA RADIONICA koju sam kreirala s namerom da vas podsetim na to koliko ste posebni i čime već raspolažete.

Ako osećate potrebu da napredujete, ojačate samopouzdanje i samopoštovanje i pokrenete točak pozitivnih promena, važno je da osvežite sliku o sebi i postanete svesni:

Na REFRESH radionici bavićete se PRIKUPLJANJEM INFORMACIJA O SEBI!

Spremni smo da tragamo za informacijama spolja, ali retko odvajamo vreme da za informacijama koje su nam važne tragamo u nama samima.

Mi verujemo u sliku o sebi i ponašamo se u skladu s njom ne dovodeći u pitanje to da li je ona stvarna i da li je uopšte naša. Dešava se da s vremenom, pod uticajem drugih ljudi i okruženja, formiramo sliku o sebi koja nije naša već je projekcija nečijih poruka i mišljenja. Zato je važno da sve pretresemo i osvežimo i tako upotpunimo predstavu o sebi, jer ona snažno utiče na sve naše izbore, odluke, samopoštovanje i samopouzdanje.

KOME JE RADIONICA REFRESH NAMENJENA?

Refresh je namenjen vama ako:

KOME RADIONICA REFRESH NIJE NAMENJENA?

Refresh nije namenjen osobama koje ne vole da istražuju i saznaju nešto novo već sve znaju unapred; koje čak i kada saznaju nešto novo o sebi nemaju nameru da to primene i promene. Program nije namenjen osobama koje smatraju da su svi drugi krivi i odgovorni za njihove rezultate.

S dopunjenom ili potpuno izmenjenom slikom o sebi, unapredićete samopouzdanje i samopoštovanje i postaćete svesni novih perspektiva i mogućnosti.

REFRESH ONLINE LIVE:

Šta dobijate:

Sledeća radionica:

REFRESH UŽIVO:

Šta dobijate:

Termin i lokacija održavanja radionice biće definisani po promeni aktuelne epidemiološke situacije.

Na radionici REFRESH saznaćete:

Rad na REFRESHU počinje pre same radionice. Svi polaznici dobiće pripremne zadatke koje je potrebno da urade unapred. Cilj zadataka jeste da vas pokrenu na razmišljanje i pripreme za dalji rad. Uz pomoć zanimljivih upitnika i razmenu doći ćete do značajnih uvida.

Šta sve mogu da smatram svojim resursima?

Resursi su sve ono čime raspolažete. U ovom kontekstu misli se na talente, sposobnosti, veštine, osobine i ostale kvalitete kojima raspolažete.

Lakše je graditi na prednostima nego na nedostacima. Zamislite samo koliko je dobra mogućnost da razvijete do savršenstva neki svoj talenat, sposobnost, veštinu i da od toga napravite karijeru :).

Poznavanje resursa omogućava vam da lakše napravite dobar izbor zanimanja jer, pored interesovanja, za izbor prave karijere resursi igraju ključnu ulogu. Ako budete birali ono što zaista volite i za šta imate potrebne talente, veštine, sposobnosti i osobine, za vas neće biti granica. Kada smo svesni svojih resursa, osim što možemo da pravimo bolje izbore, imamo i više samopouzdanja.

Radionice

Refresh Online live

Uskoro informacije o novim datumima radionica.

Datum

06. i 13.04.2021.

Način prisustvovanja

Zoom aplikacija

Cena radionice

70€

Refresh Uživo

Termin i lokacija održavanja radionice biće definisani po promeni aktuelne epidemiološke situacije

Datum

10.10.2020.

Lokacija

Hotel Metropol Palace

Cena radionice

100€ / 11800 RSD​

Radionice

Novi start
Kreacija
Realizacija

5

4R

PROGRAM

Sledeći nivo

Moj sajt koristi kolačiće za analitiku i komunikaciju putem email poruka, a Vaša bezbednost je izuzetno važna. 

Besplatna PDF Čeklista

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing the ahlo elit sekido eius mod of the tempor incid dunt ulert labore et dolore all the magna aliqua.

Nakon prijave za sadržaj,  periodično ćete dobijati email poruke od mene. Uvek možete besplatno da se odjavite na moje email liste. Vaši podaci su bezbedni.