Novo: UPLEVEL

Radionice

Pred vama su četiri radionice koje čine program IDEMO NA SLEDEĆI NIVO 4R. 

Ako vam je potrebna podrška od početka do kraja – od pripreme i izbora željenog unapređenja do realizacije, izaberite ceo program.

Ako vam nedostaju samo speifična znanja i tehnike koje bi vam pomogle da se pokrenete, definišete šta želite, kreirate viziju ili se napokon usudite da ostvarite ono što dugo želite, izaberite odgovarajuću radionicu.

Novi start
Samopouzdanje
Kreacija
Realizacija
Izaberite ceo program

IDEMO NA SLEDEĆI NIVO 4R

Program IDEMO NA SLEDEĆI NIVO 4R sastoji se od četiri samostalne radionice – RESTART, REFRESH, REDESIGN I RECREATE koje vas kao stepenice vode ka željenom unapređenju i ostvarenju.

Namenjen je svima koji žele da u životu postignu više.

Bilo da želite da pronađete ili unapredite karijeru, vama značajan životni segment ili kompletan život, program IDEMO NA SLEDEĆI NIVO 4R daće vam potrebnu strukturu, znanje i vetar u leđa.

Moj sajt koristi kolačiće za analitiku i komunikaciju putem email poruka, a Vaša bezbednost je izuzetno važna. 

Besplatna PDF Čeklista

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing the ahlo elit sekido eius mod of the tempor incid dunt ulert labore et dolore all the magna aliqua.

Nakon prijave za sadržaj,  periodično ćete dobijati email poruke od mene. Uvek možete besplatno da se odjavite na moje email liste. Vaši podaci su bezbedni.